star Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Pagini: [1]   In jos
Autor Subiect: Problema toaletelor special amenajate pentru femei la locul de munca  (Citit de 46273 ori)
danielas
Vizitator


Adresa de email
« : August 14, 2012, 08:53:10 »

Chiar daca pare un subiect extravagant, problema toaletelor special amenajate pentru femei la locul de munca sau la scoala mi se pare destul de importanta in ziua de azi. Ma refer la faptul ca femeile au nevoie de toalete special amenajate, cu mijloace igienice pentru a evita riscul imbolnavirilor si pentru a crea confortul necesar pe care barbatii il au in plus, in acest caz, datorita fiziologiei. In multe fabrici si scoli nu se tine cont si de acest aspect ceea ce determina multe neplaceri din acest punct de vedere: de exemplu, se intampla ca in multe wc-uri publice sa intalnesti urme de talpi pe colacul toaletei.
Probabil ca subiectul evidentiat de mine pare mai putin placut pentru aducerea in discutie, insa, eu consider ca este necesar.
Memorat
Geo23
Vizitator


Adresa de email
« Răspunde #1 : Septembrie 19, 2012, 11:14:37 »

Este un subiect sensibil, ca sa spunem asa..daca in mediul urban exista toalete atat pentru femei, cat si pentru barbati, in mediul rural situatia este diferita.
Memorat
Pagini: [1]   In sus
 
Schimbă forumul:  

cron